07082015-PROGRAMA DE FESTES DE SANT ALBERT RELLEU del 07 al 11 d’AGOST de 2015

Festa a RELLEU:
PROGRAMA DE FESTES DE SANT ALBERT
RELLEU del 07 al 11 d’AGOST de 2015
    11:30h. Començament del parc infantil Aquàtic a l’ajuntament.
    12:00h. El repic de les campanes i el tret de morterets anuncien l’inici de la festa... COMENCEN LES FESTES DE LA JOVENTUT 2015!
    13:00h. Típica “sardinà” a la plaça del poble per tothom..
    16:30h. Continuació del parc infantil al Collaet (al costat del Bar.Café.LaEra).
    18:00h. Concentració a la penya dels festers per escalfar motors... comença LA INAUGURACIÓ DE PENYES! (PRvisió)
    20:30h. Romeria per baixar a Sant Albert. (ixida des de l’esglesia Sant Jaume, plaça cor de jesus, carrer el sol, carrer major, carrer l’ajuntament, carrer el barranc, carrer calvari, l’hermita Sant Albert, i tornar pel mateix llóc).
    01:00h. Tot el món a ballar al Collaet amb l’orquestra TITANIC.(al costat del Bar.Café.LaEra).

    08:30h. Concentració en la penya dels festers on repartirem cafè, dolços, cassalla i cantueso, a tots els matiners que ens acompanyen.
    09:00h. Començarà des de la penya dels festers la primera despertà de festes a càrrec de la Xaranga l’Espardenya
    10:00h. Per a tots aquells que se us hagen pegat els llençols... no us preocupeu! Hi haurà una segona cercavila a càrrec de la Contrabanda de Benirredrà, per seguir gaudint de la música als carrers del poble.
    12:00h. Entrà de bandes a càrrec de la Xaranga l’Espardenya, la Contrabanda i la resta de bandes que ens acompanyaran durant tot el dia, des de la placeta de la Senyoria, carrer major, carer el sol, la plaça cor de jesus, carrer Alacant,carrer sant Antoni, fins el Collaet, on gaudirem de l’esperat “pique” de bandes. (PRvisió).
    14:00h. Hora de pegar un mosset! Degustació de la paella gegant per a tothom.
    19:30h. Xicotets i grans, prepareu-se les millors disfresses i participeu en la retreta! Hi haurà premis per a les disfresses més originals. ANIMEU-SE!! (PRvisió)
    01:00h. Continuem amb més música... tot el món a gaudir de la nit amb l’orquestra TREMENDO. Al descans, s’anunciaran els guanyadors del concurs de disfresses. 
      
    09:30h. Tot el món al carrer per gaudir de la segona despertà de festes a càrrec de la Contrabanda de Benirredrà. 
    11:30h. Cercavila a càrrec de la xaranga l’Espardenya.
    12:15h. Ofrena de flors al patró dels joves. (PRvisió)
    12:30h. Missa en honor a Sant Albert.
    13:30h. Convit per a tot aquell que vulga a una picaeta a la penya dels festers.
    16:30h. “Tardeo” a la penya dels festers amb la Contrabanda de Benirredrà. Hi haurà una taula amb cocktails per a tots els que ens acompanyeu.(PRvisió)
    19:00h. Romeria per tornar a Sant Albert a l’ermita. Una vegada allí, ens refrescarem amb cervesa i berenarem amb coca i meló. Ja de tornada, acomiadarem a la xaranga l’Espardenya que ens ha acompanyat durant aquests tres dies. 
    00:30h. Actuació de l’orquestra SEVEN CRASHERS. L’espectacle està assegurat! En el descans, s’anunciarà qui seran els festers de Sant Albert 2016.

    10:00h. Última despertà de festes a càrrec de la Contrabanda de Benirredrà.
    12:30h. Cercavila per animar a la gent a participar en el CONCURS DE PAELLES. Hi haurà premis a les 3 millors paelles! Animeu-se!
    17:00h. Tot el món a refrescar-se a la plaça amb la banyà organitzada per TONI T’ANIMA. La diversió està assegurada! 
    20:00h. Cercavila per acomiadar a la Contrabanda que ens ha acompanyat durant els tres últims dies.
    00:00h. Tots a ballar a la plaça amb l’Orquestra ZONA ZERO. En el descans, es repartiran els premis del concurs de paelles.

    • 11 d’Agost de 2015- DIMARTS (Día dels Xiquetes i Xiquets)
    12h. Jocs infantils al Collaet al costat de “Bar.Café La Era” per a tots els xiquets i xiquetes que tinguen ganes de passar-ho bé!
    18h. Comencen les Cucanyes a la plaça del poble. Al finalitzar, s’entregaran els premis del Primer Concurs de Disseny de Portades del Llibret de Festes de Sant Albert, en què han participat els xiquets i xiquetes de l’escola del poble.
    20h. Berenarem per refrescar-nos amb orxata, granissat  i fartons.
    22h. Actuació del duo. 
    00h. Acomiadarem les festes de Sant Albert 2015 amb el llançament de la tradicional traca de fi de festes patrocinada pel bar- restaurant “El Balcó de Relleu”.




    Entrades populars